person_outline
search
hrendeitpt
  • Posted
  • Read 7834 times

Sluganske židokorporacije, HDZ i lažna oporba SDP, dogovorno uništavaju Hrvatsku i hrvatski narod!

Hrvatski narod ne želi i neće primati naredbe iz vana, naše pravo je odlučivati i tražiti da hrvatski zastupnici služe naše interese i rade za naš račun, a ne da slušaju EU naredbe i protuustavno privatiziraju vlasništvo naroda i zadužuju narod privatnim bankarima. Za takve poslove, mi narod, vlasnici Hrvatske, nismo dali mandat 'našim' predstavnicima

Serija tragičnih događaja na Bliskom istoku i Europi navodi na pitanje u kojoj mjeri su oni rezultat spontanih događanja, a u kojoj mjeri su umjetno izazvani. Potpuno je jasno da su umjetno izazvani i danas u svijetu je u tijeku geopolitička borba, u kojoj se radi ostvarivanja određenih političkih i ekonomskih interesa, prema ciljanim državama koriste različita sredstva kontroliranog kaosa. Kontrola ovakvih procesa unutar jedne zemlje omogućava velikim silama da ostvare svoje interese i predstave se kao “otok mira” u oceanu kontroliranog globalnog kaosa, a uništavanje postojećih nacionalnih država, tradicionalnih kultura i civilizacija se mogu postići na slijedeće načine:

- de-ideologizacijom stanovništva
- odbacivanjem “tereta” postojećih društvenih vrijednosti i njihove zamjenu drugim.
- povećanjem materijalnih očekivanja, posebno među elitom
-gubitkom kontrole nad privredom i njenim konačnim uništenjem
- nezakonitim akcijama navodno spontanih pokreta koji često imaju etnički ili vjerski karakter

Teorija “kontroliranog kaosa" se zasniva na promjeni kolektivne svesti, pogleda na svijet i duhovnih sfera izlaganjem pojedinaca suvremenim sredstvima manipulacije. To podrazumijeva globalne psihološke operacije koja su dio globalizacije, koje uništavaju kulturu solidarnosti i zamjenjuju je sa kultom novca i socijalno-darvinističkih stereotipa u vezi uloge pojedinca u društvu. Sposobnost mase da pruži otpor kroz samoorganiziranje je tako smanjena.

S obzirom na efekte tih tehnologija, akteri "kontroliranog kaosa" sprovode dva cilja:

1.Smanjenje broja stanovništva eliminacijom onih koji nisu od koristi za arhitekte novog svjetskog poretka. Neoliberalne reforme dovode do demografske katastrofe smanjenjem stope nataliteta i povećanjem stope smrtnosti. Seksualna revolucija, propaganda hedonizam, individualizam, i konzumerizam smanjuju stope nataliteta. Socijalni-darvinizam i ravnodušnost prema stradanju bliskih osoba umanjuje ljudima volju za životom i povećava stopu smrtnosti.

2. Uništavanje nacionalnih država nametanjem kontrole putem transnacionalnih korporacija, kriminalnih organizacija, nadnacionalnih organizacija i institucija, koji odgovaraju onima koji upravljaju tehnologijom kontroliranog kaosa. Ovaj zadatak kombinira "meku moć" sa vojnim agresijama i agresoru olakšava kontrolu nad globalnim financijskim, vojnim, i informacijskim resursima.

To se postiže „navlačenjem“ nacionalne države u zamku dugova, privatizacije i kupovine domaćih sirovinskih izvora. Pod pritiskom financijskih institucija, nacija-država postaje žrtva ovog tipa globalizacije i smanjuje troškove za socijalne potrebe ili na razvoj nauke i kulture. Države također organiziraju masovne ilegalne migracije radnika, koje radnu snagu čine mnogo jeftinijom i obespravljenijom. Tako se država lišava sposobnosti da djeluje kao međunarodni čimbenik jer je uništena ekonomski.

Rezultat:

-država više nije samoupravna, nema strategiju razvoja, i ne može da osigura pristojne uvjete života za svoje građane i garantira im ustavna prava.
-korumpirani političari igraju ključnu ulogu u kontroli privrede i društva.
-srednja klasa nestaje, neorganizirana je i otuđena.
-političke partije i pokreti su samo fasada.
-društveni pokreti nemaju stvarni utjecaj na politiku.
-građani su pasivni i imaju velikih problema sa određivanjem svog identiteta (državni, narodni, obiteljski).

"Kontrolirani kaos" je sredstvo koje se koristi u cilju dobivanja kontrole nad zemljom ili regijom, i njihovog sprječavanja da sprovode vlastiti razvoj. To je neo-kolonijalna teorija, koja se kosi sa međunarodnim normama, i koja pretvara zemlje u opskrbljivače sirovina za razvijene.

Samozvani vlasnici Europe: Rothschild, Rockefeller, Soros…

Rothschild je rekao tko ne uzima naše kredite naš je najveći neprijatelj, a još davne 1690. godine njegov prapradjed je izjavio „Ne treba mi da upravljam državom koja će štampati novac“.

Danas vlada neoliberalni koncept koji je doveo do sloma financija svijeta. Gangsteri sa Wall Streeta kroje Novi svjetski poredak, a MMF i Svjetska banka su dio gangsterske organizacije za porobljavanje država. Mi živimo u korporativnom fašizmu koji će dovesti do potpune revolucije, a matrica kupovanja korumpiranih političara, bolje rečeno nacionalnih političkih prostitutki na svim prostorima bivše Jugoslavije izgleda ovako:

1. Svjetske ekonomske ubojice iz MMF-a i Svjetske banke prvo vrbuju vlade zemlje i njihove predstavnike da se ŠTO VIŠE ZADUŽE, ali na način da se taj novac odmah i vraća gdje će se oni naknadno pojaviti kao strani investitori sa vašim podizvođačima, a vi ostajete zaduženi i plaćate kamate u začaranom beskonačnom krugu stalnog uzimanje NOVIH kredita tj u nedogled NOVIH, NOVIH I NOVIH kreditnih linija (circulus vitiosus).

2. Ako ne uspije prvi korak onda se ide preko domaćih Nevladinih organizacija, udruženja „građana“, dobro izrežiranih i kontroliranih, a navodno spontanih građanskih protesta, tipa OTPOR-a, sve uz obilatu financijsku potporu stranih obavještajnih službi – takozvanih ŠAKALA. Jedan dio intelektualaca se kupuje, ostali koji se suprotstavljaju bivaju ili fizički uklonjeni ili im se lijepe etikete, a medijski prostor za njih se zauvijek zatvara. Kao što Perkins kaže: A sada nastupaju Šakali…

3. korak je scenarij Iraka i tada počinje bombardiranje od strane Sjedinjenih Američkih Država. Izgovori mogu biti razni (kemijsko naoružanje, navodno posjedovanje oružja za masovno uništenje, povreda građanskih prava…itd. Ovaj korak je važan jer se ciljano vrši masovno uništavanje infrastrukture date zemlje, privrede i industrije također, pored vojnih i ostalih strateški važnih postrojenja i potencijala. Što slijedi nakon toga?

Naravno, opet i ponovo ogromno zaduživanje sada već i sa instaliranim režimima pod dobrom kontrolom američke CIA-e gdje svako ministarstvo ima bar po jednog stranog savjetnika zaduženog za određeni sektor.

EU prčija ili Rothschildova privatna korporacija

EU NIJE DRŽAVA !
1. Europska unija NIJE demokratska zajednica zemalja. Ona nije parlamentarna demokracija. Europski parlament ne donosi zakone. Sve akte predlaže isključivo neizabrano izvršno tijelo: Europska komisija! Europljani biraju samo zastupnike u Europarlamentu, ali oni ne smiju predlagati zakone, samo o njima raspravljaju i daju svoje mišljenje! Sva je vlast u rukama neizabranih moćnika,europskih komesara.

EU NIJE DEMOKRACIJA
2. Neizabrani europski komesari, ne mogu donositi zakone koje od nas izabrani predstavnici potvrđuju u Saboru RH a koji su u interesu vlasnika multinacionalnih korporacija i banaka a ne predstavljaju interes RH i hrvatskog naroda.

ECB NIJE CENTRALNA BANKA
3. Europska centralna banka ECB, nije centralna banka, jer ne vrši financiranje tokova RH u zemlji i inozemstvu kao i HNB, što znači da su EU stvorili bankari s ciljem da sve članice EU ostanu bez funkcija centralne banke a to otvara prostor privatnim bankarima da ukucavaju 150 puta skuplji novac u računalo, umjesto HNB i na taj način "kamatarenjem" preuzimaju svu imovinu naroda uključujući i naše domove.

EU JE NEPOTREBNA BIROKRACIJA
4. Europska birokracija ima 14 trilijardi dolara duga i na sebi ne štedi. Najniža početna plaća stalno zaposlenog asistenta iznosi 2654 eura, najviša predviđena službenička plaća je 18.370 eura. Europarlamentarci zarađuju do 14.727 eura mjesečno, komesari Europske komisije i 23.000 eura, a predsjednik Europskog vijeća (preračunato) čak 234.480,30 kuna mjesečno!

Fašističke židokorporacije HDZ i lažna oporba SDP, protuustavno su nas uveli u ovu papirnatu državu, Rothchildovu privatnu prčiju ili korporaciju koja je samo produžena ruka 13 obitelji - monstruma, koji smatraju da cijeli svijet pripada njima!

i18952536 1527924100592868 1578390554528031415 n

Želimo li biti neovisni pokrenimo referendum o istupanju RH iz tvorevine EU!

Hrvatski narod ne želi i neće primati naredbe iz vana, naše pravo je odlučivati i tražiti da hrvatski zastupnici služe naše interese i rade za nas račun, a ne da slušaju EU naredbe i protuustavno privatiziraju vlasništvo naroda i protuustavno zadužuju narod privatnim bankarima.

Za takve poslove, mi narod, vlasnici Hrvatske, nismo dali mandat našim predstavnicima!

NAPOMENA: Stalno nam upadaju u računalo i mijenjaju slike u objavama! Javite nam na mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Čitajte i dijelite naše objave jer su istina i vjera naše oružje protiv zajedničkog neprijatelja - političara koji otvoreno rade protiv interesa svih naroda bivše države! Naš link: http://istinomprotivlazi.com

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/istinomprotivlazi1/

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. 'Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice'

Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)

(13 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: