person_outline
search
hrendeitpt
Nakon očeva i partizanska djeca (lažni domoljubi i antifašisti) vrše genocid nad hrvatskim narodom s tom razlikom što su metke zamjenili chemtrailsom, GMO-om, vodom i cjepivima!

Nakon očeva i partizanska djeca (lažni domoljubi i antifašisti) vrše genocid nad hrvatskim narodom s tom razlikom što su metke zamjenili chemtrailsom, GMO-om, vodom i cjepivima!

Hrvatski građani, branimo svoj dom i Domovinu zbog onih koji su je obranili da bi bila priznata. To nam je obveza. Ako ne zbog nas onda zbog naše djece koja nisu svjesna i ne mogu shvatiti što se događa. To im nemamo pravo i ne možemo zamjeriti. Oni će sutra, zamjeriti nama, što ih danas nismo obranili?

Prvi put, dvaput priznate hrvatske države, Franjo Tuđman se spominje u knjigama 'Pobeda' i 'Borbeni put drugog zagorskog odreda' 1945-e, kada je major OZNA-e, ambiciozni Franjo, došao u Sloveniju u pomoć Trećoj Armiji Koste Nađa tamaniti Hrvate u Sloveniji, a dovršiti na Bleiburškom polju. Nakon objavljivanja ovih knjiga HDZ-ovi ''domoljubi'' nisu znali što će pa su rekli kako je to netko montirao i da će oni naći one koji rovare protiv prvog predsjednika Hrvatske, a rekli smo da je Hrvatska dvaput bila priznata, 1941. i 1991. godine. No, to je samo početak priče o zagorcu i, mnogi kažu Kazaru, Franji Tuđmanu.

Čazmanska šuma

U čazmanskoj šumi skrivaju se kosti na tisuće poubijanih hrvatskih građana a nitko ne želi istražiti tko su krivci i ubojice – koji su bez suđenja i dokazane krivnje ubili tolike ljude i koji još ni danas nemaju pravo sa svoj obilježeni grob.

Franjo Tudjman

Negdje 1997. godine počela su iskopavanja leševa, ali su ubrzo radovi zaustavljeni. A znate li zašto? Franjo Tuđman, partizanski major OZNA-e 1945. godine, dao je poubijati i zakopati u čazmanskoj šumi 3000 hrvatskih vojnika tadašnje, priznate Nezavisne države Hrvatske i civila iz Čazme!

1945. godinu treba zabilježiti kao prvi veliki planirani genocid nad hrvatskim narodom.

Zajednička banka Tuđmana i Miloševića 

1991., Franjo Tuđman, Slobodan Milošević i suučesnici bleiburškog genocida Englezi, dogovorili su rušenje Jugoslavije kako bi je opljačkali, a narod lihvarili i uništili, a sve po planu i programu Novog svjetskog poretka. Usred rata, raznoraznih vojski, paravojski, plaćenika, klanja, ubijanja, paleži, silovanja, pljački... Tuđman i Milošević su imali zajedničke banke u inozemstvu i zajedničke bankovne račune za obavljanje raznoraznih transakcija. Za Miloševića nisu prali novce, kao što režimski mediji pokušavaju prikazati, ni Rusi ni Kinezi ni Grci, nego Hrvati!

Financijski transferi su išli Beograd-Cipar, Cipar-Zagreb, na tajni račun kod zagrebačke banke koji je dalje transferiran u 'Anglo Yugoslav bank limited' u Londonu, ‘Bank Franco Yugoslav’ u Parizu, ‘IHB internacional handelsbank Ag’ u Frankfurtu i ‘Adria bank AG’ u Beču, poznatoj udbaškoj banci koja je likvidirana čim se počelo čačkati po njoj. Usred rata dva glavna lidera Milošević i Tuđman ''ljuti suparnici'', bili su većinski suvlasnici banke ‘Bank Franco Yugoslav’ u Parizu i za zajedničkog predsjednika banke postavili su Miloševićevog brata, Boru Miloševića!

Sve bi prošlo po planu i programu da nije bilo vukovarskih heroja

I sve bi prošlo glatko i na zadovoljstvo Britanaca, Izraelaca, Nijemaca i Amerikanaca, da se nije dogodio Vukovar i vukovarski branitelji. Patološkoj mržnji prema vukovarskim braniteljima 1991. od strane neprijatelja, srpskih plaćenika i JNA nije bilo kraja jer nisu uspjeli, u planiranom i zadanom roku od tjedan dana, slomiti par tisuća nenaoružanih branitelja. 15 do 20 tisuća do zuba naoružanih srpskih terorista je ubijeno i još dvostruko toliko ranjeno, uništeno je preko 350 tenkova i toliko oklopnih vojnih transportera kao i 50 aviona JNA. 

Limeni ljesovi su zasipavali Srbiju pa od tada više nisu mogli provoditi nasilnu mobilizaciju jer Hrvatska postaje najgora noćna mora i put bez povratka! Oko 1800 hrvatskih junaka i ratnika branilo je Vukovar, ali pomoći od Zagreba nije bilo. Zahvaljujući samoinicijativnim dolascima hrvatskih dragovoljaca, poglavito HOS-ovaca, Vukovar je izdržao gotovo tri mjeseca, senzibilizirao svjetsku javnost i obranio Hrvatsku.

Mnogi ne znaju da po zapovjedi hrvatskog vrha vinkovački stožer nije davao logističku podršku Vukovaru pa su Mile Dedaković Jastreb i zamjenik Zlatko Toth Feniks na svoju ruku iz opkoljenog Vukovara s još nekolicinom hrvatskih junaka došli u Vinkovce i protivno volji službenog Zagreba preuzeli vojni stožer. I tada počinje hrvatska žestoka obrana na koju nitko nije računao jer je sve bilo drugačije dogovoreno u Karađorđevu. Zato i jest kosovac Tuđman zabranio rušenje mostova na Dunavu kako bi njegova JNA s preko 1200 tenkova iz Vojvodine i Srbije mogla brže i lakše stići i zgaziti "ostavljeni" Vukovar, Osijek i sve redom do Virovitice.

Udbaši osnovali Herceg-Bosnu

Vukovarski branitelji pomrsili su udbo-kosovske račune te su zato bili kažnjeni s masovnim mučenjima i ubijanjem nakon pada Vukovara i totalnim ignoriranjem službenog Zagreba. Da Mile Dedaković nije na svoju ruku i bez odobrenja naredio da se sruši most na Gunji pao bi i ostatak istočne Slavonije jer bi tuzlanski korpus ojačan brigadama iz Srbije udario bočno i Vinkovci, Županja i Vukovar bi pali za koji dan borbe.

23.obljetnica Herceg Bosna 1
U trenucima dok je Vukovar padao, Franjo Tuđman je pakirao kofere, otputovao u Moskvu na sastanak sa Slobodanom Miloševićem, a važne odluke ostavio je tadašnjoj vladi. Cijelo zapovjedništvo Vukovara na čelu s Mile Dedakovićem 22.11.1991. bilo je uhićeno i u Zagrebu mučeno od Tuđmanovih ubojica na Lašćini. Spasila ih je kazeta i svi snimljeni razgovori kako se Vukovar iz Zagreba ne brani, nego se pije šampanjac i slavi jer su Tuđman i njegovi 'domoljubi' osnovali Herceg Bosnu uz punu podršku Miloševića. I to na sam dan pada Vukovara!

Dovoljno je citirati samo dvije izjave Mile Dedakovića Jastreba pa će biti sve jasno: 'Da je Vukovar pao za dva dana, ovo bi bila Srbija' i 'Vukovar se mogao spasiti da su srušeni mostovi na Dunavu'.

Božja milost je umrijeti od metka

Netko je rekao da je umrijeti od metka Božja milost u odnosu na smrt od gladi. Dok je mladost ginula za svoju Hrvatsku, izvršena je protuustavna i nezapamćena pljačka privatnog vlasništva (per capita), odnosno svega onoga što su hrvatski građani decenijama stvarali. Norvalsku privatizaciju i pretvorbu 'ozakonio' je Jakša Barbić, a realizirali i zopočeli pljačkati židovski Kazari Rothschild, Rockefeller, Soros, Tuđman.... norvalci Šušak, Mudrinić, Orešković, Tomašić... i hrvatski 'domoljubi', Barbić, Gregurić, Šeks, Mesić, Račan, Josipović, Sanader, Kosor, Milanović, Kolinda, Plenković ... i njihove praonice novca, Todorić, Tedeschi, Rajić, Picurin, Vlahović, Luković, Škegro, Rohatinski, Škreb, Vujčić, Mateša, Hanžeković... itd. Nema kraja!

16473720 1294094617295456 7957463155970862136 n
Oni neće stati dok nas ekonomski potpuno ne unište. Za njih povratka nema, a dokaza protiv njih i previše ima.

U 27. godina nijedna pozitivna bilanca, enormno zaduživanje i pljačkanje građana, dva sloja društva: elita i sirotinja, uništavanje domaće zdrave proizvodnje, a trovanje uvozom GMO smeća, prašenje iz zraka chemtrailsom, ubijanje djece cjepivima, uništavanje proizvodnje haarpovima, masovno iseljavanje radno najsposobnijeg stanovništva, zatvaranje starica za dug od stotinjak kuna, a pomilovanje lopova, nemilosrdno lihvarenje građana, otimanje jedinog doma... naša svakodnevnica.

1945-te su nam prvi put ukrali Hrvatsku, a 2011-te, 66 godina kasnije (masonski broj), drugi put kada su Jadranka Kosor i Ivo Josipović protuustavno potpisali Lisabonski Ugovor! Treba li još nešto dodati?

13092192 864263340352470 306511198282394257 n
Građani, branimo svoj dom i Domovinu zbog onih koji su je obranili da bi bila priznata. To nam je obveza. Ako ne zbog nas onda zbog naše djece koja nisu svjesna i ne mogu shvatiti što se događa. To im nemamo pravo i ne možemo zamjeriti. Oni će sutra, zamjeriti nama, što ih danas nismo obranili?

MI ili ONI!? Nažalost, drugog izbora nemamo!

NAPOMENA: Dozvoljeno je preuzimanje ovog teksta isključivo u cijelosti.
Čitajte nas i komentirajte na našoj Facebook stranici

Čitajte i dijelite naše objave jer su istina i vjera oružje protiv zajedničkog neprijatelja – političara – cionista koji otvoreno rade protiv, kako hrvatskog, tako i protiv interesa ostalih naroda u regiji! Naš link: http://istinomprotivlazi.com

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. 'Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice'

Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)

 

 

Donirajte

Amount: