person_outline
search
hrendeitpt
Slavonijo, prodali su te dušmani!
Who sold Slavonia Monsanto?
  • Posted
  • Read 12239 times

Slavonijo, prodali su te dušmani!

Hrvatska ima itekako sposobne, moralne, domoljubne i školovane kadrove koji će izgraditi sve ono što su cionističke svinje, za ovih 20 i kusur godina uništile ili za proviziju prodale.

Veleizdajnik do veleizdajnika, lopov do lopova, neradnik do neradnika, nevjernik do nevjernika, fašista do fašiste, nacista do naciste, cionista do cioniste, svinja do svinje… potpuno su primjereni pejorativi za članove korporativne komunističko, odnosno cionističke organizacije HDZ-a, SDP-a HNS-a i svih ostalih trabanata koji se uz njih šlepaju.

Cionisti su obećali Slavoniju i Vojvodinu (pro)dati Monsantu čiji je najveći dioničar član zločinačke kraljevske obitelji, mason i iluminat princ Charles. Registracija Monsanta u Zagrebu, Osijeku i Novom Sadu, posjet Charlesa Slavoniji i Vojvodini i instalirani premijer Tihomir Orešković koji jasno na karti pokazuje gdje je dogovorena hrvatska granica za Monsanto City, sve govori.

20170818 140439

Slavonija je po zacrtanom cionističkom planu trebali biti ''očišćena'' i okupirana (kao i Republika Srpska) ali su ih u tome spriječili hrabri branitelji. Da su Slavoniju prodali jasno potvrđuje plansko uništavanje ove žitnice Europe i iseljavanje vrijednih Slavonaca. Tajni računi veleizdajničkih cionističkih svinja puni su i nijedan račun nije ispod dva milijuna eura! Tako je Stjepan Mesić 'uštedio' preko 15 milijuna eura.

''Obranu Vukovara'' UDBA je vodila pod kodnim nazivom 'AKCIJA TRG'. Tako, Sigurnosno-informativna služba (SIS) 1992. godine izvještava o novim saznanjima vezanim za, kako su to zgodno nazvali, 'Optužnicu Vukovar’, odnosno tekst u kojem Siniša Glavašević tjedan dana prije pada Vukovara optužuje Sabor, Vladu i predsjednika Franju Tuđmana za sudjelovanje u zločinu nad 15.000 hrvatskih građana Vukovara.

Predsjednik komisije za utvrđivanje pada Vukovara bio je Josip Manolić koji je optužio za pad Vukovara: Milu Dedakovića, Vesnu Bosanac, dr. Njavru, mladog jastreba Borkovića, hrabre HOS-ovce za koje je Siniša Glavašević rekao da su najzaslužniji što Vukovar nije pao odmah, kao i ostale branitelje koji su tri mjeseca, takoreći bez oružja i hrane, branili Vukovar, obranili Hrvatsku pritom prenoseći svijetu slike genocida nad Hrvatima.

A Vukovar je po cionističkom planu trebao biti ''riješen'' za 7 dana i nitko ne bi znao što mu se dogodilo jer bi preko svog glavnog komunističkog glasila HRT-a, prikrili sve tragove kao što su ih prikrivali kroz cijelu povijest hrvatskog naroda.

Otkrivanje ovog tajnog SIS-ovog plana kodnog imena 'AKCIJA TRG' sve objašnjava. Potpuno je jasno zašto se planski uništava Slavonija, zašto vrijedni Slavonci moraju ići trbuhom za kruhom, zašto se Hrvatska zadužuju i zašto se lihvare hrvatski građani.

Ni to im nije dovoljno pa nas praše chemtrailsom, a Monsanto preko Pioneera i dalje (prodaje) sadi svoje sjeme. Njihov ekskluzivni partner Ivica Todorić iz cijelog svijeta uvozio je Monsantovu GMO ''hranu'' koju nije trebalo označavati na policama zahvaljujući Milanovićevoj izmjeni Uredbe o obveznom označavanju GMO-a na proizvodima.

konzum meso 

S tom hranom nas je Todorić trovao tako da smo danas na šestom mjestu u svijetu po smrtnosti od raznoraznih malignih bolesti. Zato ga sada treba spašavati ili zatvoriti jer previše zna i ne bi bilo dobro da progovori kao što je 'progovorio' ovaj Manolićev plan 'AKCIJA TRG'.

Po tko zna koji put pišemo da vlast proizlazi iz naroda i pripada narodu. Nisu ni svi zastupnici u saboru cionističke svinje pa je za očekivati da će, kada dođe vrijeme, stati uz narod. Hrvatska nije cionistička država već je država hrvatskih građana sklonijih opraštanju nego osuđivanju i nemaju nikakve veze sa cionizmom ili ustaštvom koje proizvode upravo cionisti koji su ocrtali i svastiku na Poljudu.

Hrvatska ima itekako sposobne, moralne, domoljubne i školovane kadrove koji će izgraditi sve ono što su svinje, za ovih 20 i kusur godina uništile ili za proviziju rasprodale.

NAPOMENA: Ponovno nam upadaju u računalo i mijenjaju slike u objavama! Javite nam na mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Čitajte i dijelite naše objave jer su istina i vjera oružje protiv zajedničkog neprijatelja – političara – cionista koji otvoreno rade protiv, kako hrvatskog, tako i protiv interesa ostalih naroda u regiji! Naš link: http://istinomprotivlazi.com

Komentirajte na našoj facebook stranici https://www.facebook.com/negovorumrznjeistinomprotivlazi/?ref=page_internal

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. 'Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice'

Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)

 

 

 

(19 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: