person_outline
search
hrendeitpt
  • Posted
  • Read 74724 times

Ovo su Soroseve LGBTQ feministkinje koje se bore za prava žena! / Video - LGBT Agenda/

Muškarci su umorni od ovih feminističkih sranja, pa nije čudo da i većina žena osuđuje ponašanje ovakvih feministkinja koje se ''bore za prava žena''.

Feminizam je naziv za skupinu vrlo kontroverznih ideologija i političkih pokreta kojima je cilj poboljšanje položaja žene u društvu, odnosno izjednačavanje prava žena s pravima muškaraca. Nastao je u zapadnim zemljama u 19. stoljeću. No, ovaj pojam – feminizam, toliko se prostituirao da danas postoje nekoliko smjerova ili vrsta feminizma: Od osnovnog Liberalnog feminizma do Radikalnog, Lezbijskog i Rodnog feminizma. 

Liberalni feminizam je feministički pokret koji nastoji postići jednakost muškaraca i žena u društvu kroz političku i pravnu reformu. Što je normalno i legitimno.

Radikalni feminizam spočitava liberalnom feminizmu zalaganje za status quo, odnosno činjenicu da su žene u podređenom položaju usprkos de iure jednakosti. Radikalne feministkinje drže da se žene mogu osloboditi jedino radikalnim preobražajem društva, odnosno ukidanjem patrijarhalnih institucija uključujući državu.

Lezbijski feminizam je pokret koji se razvio u Sjevernoj Americi i Zapadnoj Europi 1970-ih i 1980-ih godina kao struja unutar feminizma koja smatra da žene, žele li se osloboditi patrijahalnog muškog ugnjetavanja, moraju prihvatiti lezbijstvo.

Rodni feminizam (engl. gender feminism) izraz je kojim se označavaju novije struje feminizma koje se često naziva i "feminizam trećeg vala", gdje se nastoje u potpunosti eliminirati rodne uloge u suvremenom društvu.

U Hrvatskoj i nekim drugim zemljama se naziva "rodna ideologija". Nju, na sve načine pokušavaju uvesti (u saboru ozakoniti) SDP-ovi i HNS-ovi političari, kroz Istanbulsku konvenciju. I ozakonili su je, iako je narod jasno rekao NE!

Ove feministkinje na slici, traže da Facebook ukloni govor mržnje sa svoje platforme. Njihovo nasilno ponašanje, toliko je eskaliralo da ni sama policija ne zna kako postupati. Potpuno je jasno da su plaćene za ovakvo ponašanje jer zasigurno nisu puštene u šetnju sa neke psihijatrijske ustanove.

Jasno je i da ovakve skupine financira ozloglašeni Soros preko svog otvorenog društva, a isto tako je jasno zašto svim feminističkim skupinama smetaju liberalne feministkinje koje se legitimnim sredstvima bore za prava žena.

Soroseve LGBTQ feministkinje, uvijek zahtijevaju od drugih da se pridržavaju standarda koji odbijaju sami se pridržavati, što najbolje govore izrazi njihovih lica. One defakto zlostavljaju sve nas dok tvrde da su žrtve već više od dvadeset godina. One govore o jednakostima, a ne prihvaćaju nikakvu odgovornost za svoje postupke.

Muškarci su umorni od ovih feminističkih sranja, pa nije čudo da i većina žena osuđuje ponašanje ovakvih feministkinja koje se ''bore za prava žena''.

Izvor: http://yournewswire.com/feminists-banned-facebook-hate-speech/

NAPOMENA: Stalno nam upadaju u računalo i mijenjaju slike u objavama! Javite nam na mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.com

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/istinomprotivlazi1/

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. 'Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice'

 

 

 

(22 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: