person_outline
search
hrendeitpt
Njemačka sluganska vlada želi slati njemačku vojsku u napad na Asadovu vladu u Siriji!
Ursula von der Leyen kao i ''naša'' Kolinda demonstrira svu udobnost šatora za dvoje!
Vincent V. Vincent V.

Njemačka sluganska vlada želi slati njemačku vojsku u napad na Asadovu vladu u Siriji!

Nijemci su se u anketama izrazili protiv slanja njemačke armije u Siriju. No, ankete ne zanimaju vazalske njemačke stranke; CDU, SPD, FDP i Zeleni, koje imaju veliku većinu u njemačkom parlamentu. Zato će izglasati odluku da Bundeswehr sudjeluje u napadu na Asadovu armiju zbog ''upotrebe kemijskog oružja''.

Maske sve više padaju.

Njemačka vladajuća elita, vazali ciožidova, na čelu sa Angelom Merkel, otvoreno vode rat protiv vlastitog naroda, kojemu se postepeno želi oteti vlastita država i u nju naseliti što više arapskih i afričkih migranata. To je proces, koji se u Njemačkoj naziva "umvolkung". Ako bi to mogli prevesti na hrvatski: "prenarođavanje" ili preobrazba naroda, dakle zamjena jednog, naroda onog domicilnoga, po kojem se Njemačka i zove "Deutschland" (njemačka zemlja), sa drugim narodom, odnosno narodima, onim azijskima i afričkima.

A na polju vanjske politike, ta vazalska elita, otvoreno želi pomoći svojim gazdama (ciožidovima iz duboke države), u daljnjem uništavanju država na Bliskom istoku, što će imati za posljedicu nove velike valove migranata iz tih država u Europu.

0Screenshot 8

Rothschildove krpe, Merkel i Macron, glavni indikatori zla u Europi

Ta je Merkelina pomoć dosada bila izražena većinom u logističkoj i financijskoj podršci: logistička podrška američkim i britanskim, postrojbama od strane pripadnika njemačke armije Bundeswher stacioniranih u Afganistanu, isporuka njemačkog oružja terorističkoj državi Izrael da i dalje ubija Palestince, isporuka njemačkog oružja i tenkova vehabijama u Saudijskoj Arabiji koji tim oružjem, uz blagoslova SAD-a i Izraela, vrše genocid u Jemenu, isporuka njemačkog oružja ciožidovskim štićenicima, glavosječama iz ISIL-a, kao i slanje drona na daljinsko upravljanje iz američke vojne baze Rammstein u jugozapadnoj Njemačkoj, za ubijanje civila po Iraku i Afganistanu.

Ta baza, jedna od mnogih američkih i britanskih vojnih objekata u Njemačkoj je faktički država u državi. Njemačka vlast nema ovlasti nad njoj i nitko iz njemačkih vlasti, ni policija, ni sudstvo, ne smije ni poviriti tamo. Gospodari Njemačke (ciožidovi) svojim su pudlicama na vlasti naredili da Njemačka sa svojom armijom mora i aktivno sudjelovati u daljnjem sijanju kaosa na Bliskom istoku. Njemački mediji ovih dana su objavili, da njemačka vlada "razmišlja" o tome, da njemačka armija, Bundeswehr, ubuduće, zajedno sa američkom, britanskom i francuskom armijom, sudjeluje u napadima na "Asadov režim" u Siriji, "ako Asad opet upotrijebi kemijsko oružje".

Svima nam je dobro poznat, taj otrcani, izlizani, jeftini lažljivi scenarij ciožidovskih manipulatora. Scenarij, koji je već nekoliko puta viđen u Siriji. Čim regularna sirijska armija predsjednika Asada, potpomognuta legalnim sirijskim saveznicima, Rusijom i Iranom, koji su u Siriji na poziv sirijske vlade, priprema ofenzivu na ISIL-a, odmah se jave politički slugani; britanska premjerka, luda Theresa May, francuski presjednik i Rotschildov isprdak Macron, kao i Donald Trump, koji je u međuvremenu postao kao cirkuski medo, privezan na lancu i mora igrati kako gospodari sviraju.

I uvijek ista shema: ako Asad upotrijebi kemijsko oružje, onda ćemo intervenirati protiv njega - dreče i May i Macron i Trump. I naravno, Asad svaki put "upotrijebi" kemijsko oružje, da ga SAD, Britanija, Francuska i Izrael moraju bombardirati.

Nakon što je započela nova ofenziva sirijske armije na Ildib, na zadnju utvrdu glavosječa ISILa, štićenika ciožidova i saudijskih ciovehabija, May, Macron i Trump opet prijete Asadu i Siriji. A Sorosevi "Bijeli šljemovi" na licu mjesta u Ildibu i "Sirijska organizacija za ljudska prava" sa sjedištem u Londonu, već rade na insceniranju Asadovog "napada kemijskim oružjem".

Ursula von der Leyen želi slati njemačku armiju na Siriju, iako to njemački narod ne želi

Njemačka ministrica obrane, Ursula von der Leyen (na naslovnici) izjavila je da njemačka armija Bundeswehr također želi sudjelovati u odmazdi protiv "Asadovog režima", ako on "upotrijebi kemijsko oružje". Ursula von der Leyen je Merkeličina prijateljica, desna ruka, i pouzdana sluškinja ciožidova, već je dva puta sudjelovala na godišnjim skupovima skupine Bilderberg. Naravno, da su je podržali visoki političari iz Merkeličinig CDU-a, kao i drugi političari iz ostalih njemačkih sluganskih stranaka.

Njemački političari, ako su ikada i imali nekakve maske, nekakvog lažnog poštenja, ovih dana su odbacili sve te maske i otvoreno pokazuju da su bijedne i nemoralne cionističke pudlice. U cijelom tom podmuklom igrokazu koji se priprema, uključen je i cionistički UN, koji je ''zabrinut'' za sudbinu 3 milijuna civila u Ildibu i okolini. Namjera UN-a, nije da Asadova armija oslobodi to sirijsko stanovništvo od ostataka ISIL-a, kako bi stanovništvo konačno živjelo u miru, u svojoj državi Siriji, već da se napravi što veći kaos i krvoproliće, kako bi se pokrenuo još jedan masovni migracijski val na Europu, što i stoji u UN-ovoj agendi..

Nijemci su se u anketama izrazili protiv slanja njemačke armije u Siriju. No, ankete ne zanimaju vazalske njemačke stranke; CDU, SPD, FDP i Zeleni, koje imaju većinu u njemačkom parlamentu. Zato će izglasati odluku da Bundeswehr sudjeluje u napadu na Asadovu armiju u Siriji.

Neće njihovi sinovi ići u Siriju. Ići će sinovi običnih domicilnih Nijemaca, protiv kojih ta njemačka vazalska elita u vlastitoj državi vodi rat. Nije puno bolja ni hrvatska vazalska elita koja po nalogu ciožidova, šalje hrvatske sinove u baltičke države, na granice Rusije, da ako bude potrebno, ginu za Sorosevu i Rothschildovu guzicu. Glavni tajnik NATO-a, također ciožidov, ratni huškač i Bilderbergovac Jens Stoltenberg, uz granice Rusije, odavno gomila postrojbe NATO-a iz svih europskih članica NATO-a.

Ciožidovi, inicijatori svih ratova, ne odustaju od izazivanja sukoba sa Rusijom. Ako taj rat izbije, onda će se 'oni' u njemu boriti do posljednjeg Nijemca, Francuza, Poljaka, Latvijca, Litvanca, Estonca, Rumunja, Hrvata....koji neće biti ni svjesni da ginu za one koji su ih i gurnuli u rat - ciožidove.

https://www.tagesschau.de/inland/bundeswehr-assad-101.html

NAPOMENA: Stalno nam upadaju u računalo i mijenjaju slike u objavama! Javite nam na mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Čitajte i dijelite naše objave jer su istina i vjera naše oružje protiv zajedničkog neprijatelja - političara koji otvoreno rade protiv interesa svih naroda bivše države! Naš link: http://istinomprotivlazi.com

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/negovorumrznjeistinomprotivlazi/?ref=page_internal

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. 'Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice'
Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)

 

 

 

Last modified on Wednesday, 19 September 2018 07:27
(4 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: