person_outline
search
hrendeitpt
Vincent V. Vincent V.

Kome toliko smeta Viktor Orban?

Nelegalni EU parlament, većinski pod kontrolom duboke države, donio je nelegalnu rezoluciju protiv Mađarske. Igrokaz koji se odigrao nedavno u Europskom parlamentu, još jednom je pokazao stvarnu sliku tog parlamenta, kao i cijele elitarne korporativne tvorevine zvane EU. Iza čijeg je stvaranja od samog početka, 50-ih godina, konce vukla ciožidovska duboka država, a narodi Europe se nikada nisu ni pitali.

Namjera stvarnih tvoraca EU iz duboke države od početka je bila, da ta se ta Europska gospodarska zajednica, kako se ova tvorevina prvotno nazivala, 1957. nakon potpisivanja Rimskih ugovora (koji su u stvarnosti bili napravljeni već 3 godine ranije na osnivačkom skupu skupine Bilderberg), od početka je bila, da se ta EGZ(EU) savez suverenih država, jednoga dana pretvori u jednu saveznu (federalnu) multikulturalnu, korporativnu državu, po uzoru na SAD. I zato se malo po malo trebaju uništiti povijesne europske nacionalne države i narodi i njihova suverenost.

Važan korak ka tom cilju bio jer ugovor iz Maastrichta 1992. sa kojim se dotadašnja, čisto gospodarska zajednica EGZ, pretvorila u političku uniju EU, pa onda uvođenje zajedničke valute euro, 2001. godine, pa donošenje lisabonskog ustava EU 2009. sa kojim se EU još malo više centralizirala. A sada se sa namjerno pokrenutom masovnom migracijom, te suverene nacionalne države treba još više uzdrmati i destabilizirati i tako im zadati smrtni udarac. Duboka država ništa ne prepušta slučaju i nelegalni europarlament je većinski odavno pod njihovom kontrolom. To smo mogli vidjeti i u više navrata i ranijih godina. Nekoliko primjera:

Takozvano "izvješće Estrella", 2013. godine. Nazvano po autorici tog izvješća, staroj portugalskoj ljevičarki i šezdestesmašici Edit Estrella (danas joj je 70 godina), koja je u europarlamentu podnijela to izvješće na glasanje. Sa tim izvješćem se tada predviđalo da se faktički legalizira pedofilija u cijeloj EU, da se nametne pro-pedofilni seksualni odgoj po Kinseyu u cijeloj EU. I to već onoj najmanjoj djeci u vrtićima. Ta Kinseyeva pro-pedofilna "znanost", odavno je postala službena politika vrhuške EU i Bruxellesa.

Po naputcima, duboko korumpirane i kriminalne Svjetske zdravstvene organizacije (WHO) (koja je podorganizacija cionističkog UN-a) i njemačke "Federalne središnjice za zdravstveno prosvjećivanje" (BZgA), između ostaloga, preporučuje se da je masturbacija za malu djecu od 2 godine jako zdrava. Uoči glasanja o izvješću Estrella u europarlamentu, na stvarne namjere tog izvješća, tada je upozorio njemački konzervativni aktivist Tobias Tauber, koji je optužio EU da širi pedofilne ideje iz WHO i zloglasne BZgA, legla Kinseyevih pro-pedofilnih lobista.

Dok su mainstream mediji šutili o svemu, kršćanski i konzervativni aktivisti u cijeloj EU upozorili su na zloćudnu namjeru izvješća Estrella. Vjerojatno zahvaljujući toj javnoj kampanji i strahu pojedinih zastupnika od reakacije javnosti, izvješće Estrella tada u europarlamentu ipak nije usvojeno, većina je glasovala protiv. Ali zastrašujuće je bilo da je skoro 40% zastupnika glasalo za to izvješće, a među njima su bili i pojedini zastupnici iz bloka europskih pučkih i dremokršćanskih stranka, EPP. Još više zastrašujuće je da takvo izvješće uopće može dospjeti na glasanje u europarlament.

Međutim, duboka država ne odustaje tako lako. Ubrzo, samo nekoliko mjeseci poslije toga, Ulricke Lunacek, austrijska zastupnica Zelenih, jedna od dopredsjednica europralamenta i deklarirana lezbijka, podnosi "izvješće Lunacek". Koje je bila ublažena varijanta Izvješća Estrella. Izvješćem Lunacek se prije svega predviđalo promicanje homoseksualnosti u svim državama EU nametanja gej braka, nametanja "verbalnog delikta", i kažnjavanje svih onih koji koji kritiziraju šarenu LGBT družinu. To izvješće je usvojeno većinom glasova u europarlamentu. I opet je i veliki broj takozvanih "demokršćanskih", ili bolje rečeno demonkršćanskih zastupnika iz bloka EPP, također glasao za to.

U listopadu 2014. europarlament na čelu sa dopredsjednicom Urlikom Lunacek, službeno je pozvao austrijskog amaterskog gej pjevača, Toma Neuwirtha, koji je kao dženderska figura, "Conchita Wurst", namještaljkom pobjedio na Eurosongu u svibnju te godine. Gostovanje Neuwirtha na službenom plakatu za njegov nastup u Europarlamentu, podržale su sve glavne stranke: Socijalisti, Zeleni, Liberali, Ljevica, a također i takozvani pučani i demokršćani, dakle i EPP. Na tom službenom plakatu, bili su istaknuti službeni simboli i logovi svih 5 blokova ovih stranaka u Europarlamentu.

https://www.mz-web.de/image/1499722/2x1/940/470/34851e398d06ddd04a5a354d7683ab46/Gh/mdf21853-jpg.jpg

https://sven-giegold.de/wp-content/uploads/2014/09/Conchita-Wurst_poster_72-dpi_RGB.jpg

I taj europarlament također svaki put redovito većinski glasa za produženje sankcija Rusiji, čim gazde iz ciožidovske duboke države iz Washingtona narede to. Iako, se produžetkom tih sankcija, koje traju već petu godinu, šteti gospodarstvu vlastitih država, Njemačke, Francuske, Italije...itd., a i Hrvatske. Ali, nema veze, jer gospodari iz Washingtona su naredile tako i njihovi plaćenici moraju glasati za to.

Detaljnije izvješće o ovoj farsi i komediji u europarlamentu o glasanju protiv Mađarske, koje je objavljeno na nekim neovisnim portalima, pokazuje koliko duboka država tu ima svojih plaćenika. A tu je vjerojantno i dobar broj onih koj su naprosto kurvanjski oportunisti, koji se ne žele zamjerati gospodarima EU.

Propagandni mediji u službi duboke države, kao Sorosev Index, naprosto su klicali od radosti, i drečali kako je "Europa glasala protiv Orbana, a Hadezeovci ga podržali". Poznati manipulativni stil Indeksovih gedžovana, jer europarlament ne predstavlja ni EU, a kamoli kontinet Europu (kojoj pripadaju i Rusija i Švicarska, i Norveška, i Island i još 9 država koje nisu članice EU). Da se pita građane, obični narod u svakoj državi članici EU, većina bi u svim državama, pa čak i u onim liberalnijim zapadnima članicama, bila protiv donošenja tih mjera protiv Mađarke i podržali bi Mađarsku.

Ali tko šljivi narod, jer većina zastupnika europarlamenta ne predstavlja narod svojih država, već svoje gazde iz duboke države koji ih plaćaju. To je potvrdila i informacija, koju je prije dvije godine objavio Wikileaks, da Soros ima svojih preko 200 plaćenika među zastupnicima europarlamenta i objavio njihova imena i prezimema, Među njima su bili i hrvatski zastupnici Jakovčić, Radoš, Biljana Borzan, Picula…. Ali i mnogi drugi zastupnici čija imena nisu na toj listi, ali su potajno plaćenici duboke države.

Ali tko je u stvari podnio to negativno izvješće o Mađarskoj i dao ga na glasanje u Europarlament?

Nizozemska zastupnica i ciožidovska plaćenica, Judith Sargentini, opet iz stranke Zelenih, stranke koja je faktički Soroseva privatna stranka. Soros je tijesno povezan sa nekim vodećim čelnicima Zelenih kao sa bivšim njemačkim ministrom za vanjske poslove Joschkom Fischerom i Soros je česti gost na tribini Zaklade njmeačkih Zelenih "Heinrich-Böll-Stiftung", u Berlinu. https://willanders.files.wordpress.com/2015/10/soros-fischer.png?w=685&h=560

Zaklada Heinrich-Boll-Stiftung je zajedno sa Sorosevom Zakladom 'Otvoreno društvo' jako aktivna u Hrvatskoj i cijeloj istočnoj Europi i sufunancira mnoge "nevladine udruge", NGO-ove, kao Documenta, CESI, Babe, itd..

Junckerove briselske lopužine, Soros i Zeleni, već 7 godina vode rat protiv Orbanove vlade i pokušavaju je stalno destabilizirati, lažima, opužbama, smicaliacam i prije svega pokušajima namještenih prosvjeda od strane mađarske soroščasdi u Mađarskoj, iz brojnih NGO-ova ,koje je ovaj mafijaš ispleo po cijeloj Europi i koje djeluju kao paralelni organi vlasti duboke države. Dakle, to izvješće Judith Sargentini je čisti spin Sorosa i duboke države. Takav spin oni pokušavaju i u Poljskoj, na sve načine pokušavaju destabilizirati poljsku konzervativnu vladu stranke PIS.

Judith Sargentini je jedna od brojnih Sorosveih plaćenih aktivista. Plus što je još članica LGBT lobija u okviru europarlamenta. Ta lobi organizacija zove se "European Parliament Intergroup on LGBT Rights" (Međuskupina Europskog parlamenta za LGBT prava). Dakle "međuskupina", jer su tu zastupljeni članovi iz svih blokova stranaka iz europarlamenta, ukupno njih 152. među njima je i 13 članova iz bloka pučkih i demokrašćanskih stranaka EPP. Velika većina od tih 152 su gayevi i lezbijke.

Jedna od predsjednica ove organizacije je spomenuta dopredsjednica Europarlamenta, lezba Urlike Lunacek, a jedna od dopredsjednica je nizozemska zastupnica, također lezba, Sophie Int Veld. Koja je bila među potpisnicima pisma skupine zastupnika europarlamenta hrvatskoj vladi i predsjeniku 2007. godine. Kada je Hrvatska bila tek kandidat za ulazak u EU i već tada morala ispunjavati uvjete briselskih lopužina, za ulazak u EU, a među tim uvjetima, oni najglavniji su bili promicanje homoseksualanosti i uvođenje kinseyevskog propedofilnog spolnog odgoja.

U tom pismu, ti zastupnici su tada upozoroli tadašnju hrvatsku vladu, da ne smije uvoditi spolni odgoj koji su bili predložili Grozd i hrvatski "kršćanski fundamentalisti", jer se u tom odgoju tinejdžerima propovjedala uzdržanost i čednost, a ne da se odmah počnu seksati, i jer se u njemu, "diskrimnira" LGBT osobe (čitaj: ne promiče se sodomija).

Pogledajmo kakav je odnos snaga u europarlamentu:

- Blok europskih pučkih i demokršćanskih stranaka (EPP) ima ukupno 219 zastupnika. Među njima su zastupnici HDZ-a, te Marijana Petir iz HSS-a. Tu su i zastupnici Orbanove stranke Fidesz.

- Blok Socijaldemokratskih stranka, kratica: PSD ili S&D (puni naziv: Progresivna alijansa Socijaldemokrata) ima ukupno 189 zastupnika. U ovom bloku su i dvoje zastupnika iz hrvatskog SDP-a.

- Blok Europskih konzervativaca i reformista (EKR) ima ukupno 73 zastupnika. Među njima su i zastupnioci poljskog PIS-a, i naša zastupnica Ruža Tomašić. Ovo su stranke takozvanih "euroskeptičara".

- Blok liberalnih stranaka, ALDE (engleska kratica za: Alijansa liberala i demokrata z Europu) ima ukupno 68 zastupnika. Među njima su i hrvatski zastupnici i Sorosevi plaćenici, Jozo Radoš i Ivan Jakovčić, te slovenski ljevičar Ivo Vajgl. Predsjednik je Sorosev čovjek i prisni prijatelj Guy Verhoefstdat.

- Blok stranaka Zelenih, Zeleni/EFA (puni naziv: Frakcija Zelenih/Europska slobodna alijansa) ima ukupno 52 zastupnika.

- Blok stranaka ljevice i komunista, GUE/NGL (puni naziv: Konfederalna skupina europskoih ujedinjenih ljevičara/Nordijska zelena ljevica), ima ukupno 51 zadtupnika. Među njima su zastupnici grčke Sirize, njemačke Ljevice (Die Linke) i jedan hrvatski zastupnik.

- Blok euroskeptičnih stranaka i onih koje su otvoreni protivnici EU; kratica EFDD (puni naziv: Europa slobode i direktne demokracije) ima ukupno 43 zastupnika. Među njima su stranke, kao britanski UKIP, njemački AFD, također i talijanski pokret "5 zvjezdica".

Pošto su većina zastupnika EPP-a, u skoro svim pitanjima, također na strani Socijalista, Ljevice, Zelenih i Liberala, tako su svi oni neovisni pojedinci iz EPP-a i možda poneki časni pojedinci iz blokova stranaka Socijalista, Ljevice i Liberala, te svi oni zastupnici iz stranaka euroskeptičnih blokova EKR i ECDD, uvijek u manjini. Dakle, kada gazde iz duboka država želi progurati neko izvješće ili rezoluciju, oni to preko svog europarlamenta sa lakoćom mogu učiniti. Iako europarlament zapravo nema nadležnost da donosi nikakve rezolucije, zakone i slično, jer ta je nadležnost još uvijek jedino u nacionalnim parlamentima svake pojedinačne od 28(27) država-članica.

Novi podportal Jutarnjega lista i izdavačke kuće Hanzamedia, "Euroactive" , koji je hrvatska verzija istoimenog korporativng portala, se također osvrnuo na ovu temu i objavio članak pod naslovom "Vođa europskih liberala optužuje Viktora Orbana za suradnju s Kremljem". U kojemu se prenose dijelovi komentara spomenutog Guya Verhoefstadta, koji je mu je objavio ciožidovski CNN, a u kojem je Verhoefstadt napao Orbana i Mađarsku. Po nalogu svoga gazde Sorosa (Rothschilda), Verhofstadt je inače jedan od najvećih pljuvača Mađarske u europarlamentu, a u tom komentaru Verhoefstadt faktički predlaže intervenciju protiv Mađarske, što podsjeća na 1956. kada je SSSR intervenirao protiv neposlušnih Mađara.

ouzScreenshot 13

Viktor Orban je potjerao MMF i Svjetsku banku iz Mađarske

Sada tako slično treba učiniti i EUSSSR, jer Verhofstadt kaže: “...u sljedećim tjednima i mjesecima međunarodna zajednica, a posebno Sjedinjene Američke Države, moraju slijediti naše upozorenje i djelovati: mađarska vlada predstavlja prijetnju međunarodnom poretku temeljenom na pravilima...”. a u daljem tijeku svog komentara, on kaže to i sasvim otvoreno: “...europske vlade i SAD imaju moralnu obvezu intervenirati. Ne smijemo stajati po strani i dopustiti populističkim, radikalno desnim vladama da odvuku demokratske europske zemlje u orbitu Vladimira Putina te da potkopaju poslijeratne međunarodne norme”. Dakle, Verhoefstadt sam nehotice odaje, da mađarska vlada predstvalja prijetnju ciožidovskim gazdama i njihovim planovima stvaranja novog svjetskog poretka.

https://euractiv.jutarnji.hr/PiD/globalnapolitika/voda-europskih-liberala-optuzuje-viktora-orbna-za-suradnju-s-kremljem/7825941/

Guy Verhoefstadt je 1998. do 2008. bio premjer pedofilno-trule države Belgije, a onda se kao Sorosev čovjek uhljebio u europarlamentu. Gdje sjede i njegova dva dobra pajdaša; Daniel Cohn-Bendit i Elmar Brok. Cohn-Bendit je ateistički ciožidov, nekadašnja "tetica u vrtiću" i šezdesestosmaš, i poznati promicatelj pedofilije, koji se ranih 80-ih godina na francuskoj televiziji, hvalio da su 5-godišnje djevojčice pohotne na njega (postoji snimak na youtube o tome, ako u međuvrerenu nije uklonjen).

Brok je onaj Merkeličin brko i podržavatelj Plenkovića, koji je prije 2 godine, bio i gost na stranačkoj konvenciji HDZ-a u Zagrebu. Brok je godinama jedan od vodećih "federalista" u EU, to jest, onih koji se zalažu za postepeno ukidanja europskih nacija i država i pretvaranja sadašnje EU u jednu federalnu korporativnu državu. On je dugogodišnji član globalističke organizacije "Njemačko vijeće za vanjske odnose", (DGAP), druge najvažnije Rockefellerove podružnice u Njemačkoj, nakon "Atlantikbrücke". 

Verhoefstadt, Cohn-Bendit i Brok, zajedno sa još trojicom pajdaša, Patom Coxom, Andrewom Duffom i Jacquersom Delorsom, 2010. su osnovali organizaciju "Skupina Spinelli". Skupina Spinelli, je jedna od nekoliko sličnih organizacija europske globalističke elite, takozvanih "federalista". Organizacija je nazvana po pokojnom talijanskom političaru i nekadašnjem predsjedniku europarlamenta, Alteriju Spinelliju. Spinelli je za vrijeme 2. svjetskog rata bio talijanski komunist, koji je tada, zajedno sa svojom budućom suprugom, ciožidovkom Ursulom Hirschmann, napravio "Manifest za ujedinjenju Europu", a nakon rata je bio jedan od ključnih ljudi u stvaranju EGZ(EU) u službi ciožidovske duboke države.

Njegova organizacija "Pokreta federalista Europe" (MFE), koju je stvorio 1943. i obnovio 1946. pod nazivom Unija europskih federalista (UEF), je prva i najstarija organizacija "federalista." Irac Pat Cox je bivši predsjednik europarlamenta i umrežen u još dvije globalističke organizacije "federalista". Andrew Duff je britanski zastupnik europarlamenta, u bloku europskih liberalnih stranaka-ALDE i i predsjednik je UEF-a. Pored toga je i član ‘Europskog vijeća za međunarodne odnose‘ (ECFR), kojega također financira Soros. Delors je stara francuska masončina iz francuskih Socijalista, umrežen sa ciožidovskom elitom, nama poznat kao predsjednik Europske komisije u vrijeme Domovinskog rata. On je ujedno suosnivač i druge slične organizacije "federalista" Notre Europe (Naša Europa), nastale 1996.

Korporativni tjednik 'Nacional' je istovremeno, zbog istog razloga, dakle, zbog tih nekoliko HDZ-oih zastupnika u europarlamentu, koji su talasali protiv volje Plenkovića, objavio razgovor sa Elmarom Brokom, Merkeličinim čovjekom od povjerenja, kojega i Nacional predstavlja tako: "njemački veteran Europskog parlamenta i bliski suradnik njemačke kancelarke Angele Merkel, komentira iznenađujuću odluku europarlamentaraca iz HDZ-a da protivno stavu Europske pučke stranke podrže mađarskog premijera Viktora Orbána". U ovom podnaslovu Nacionalovog članka, asocira se na to, da su ciožidivski plaćenici u EPP-u, očito bili dali naputak svim zastupnicima bloka stranaka EPP, da glasaju protiv Mađarske i Orbana. A još od ranije čelnici EPP-a razmatraju i to da se zastupnike Orbanove stranke Fidesz isključi iz bloka EPP.

Europarlament ukupno ima 751 zastupnika, međutim na glasanju o Mađarskoj, odsutno je bilo njih oko 250, dakle jedna trećina. Ipak je unatoč tome, glasovanje obavljeno. I rezolucija protiv Mađarske je usvojena sa velikom većinom. A za tu većinu glasalo je i 60% zastupnika iz bloka EPP. Što dovoljno govori. Jer i ovaj blok je većinski odavno također pod kontrolom duboke države, kako se vidi iz gore navedenih primjera. Izuzev zastupnika mađarskog Fidesza, dijela zastupnika stranaka iz istočnoeuropskih članica, većine zastupnika bavarskog CSU-a, i još pojedinih manjinskih izuzetaka iz stranka zapadnih članica, većina zastupnika iz ovog bloka navodnih "konzervativaca", ili "desnog centra" (kakav vic), se zapravo ni po čemu ne razlikuju od zastupnika iz bloka socijaldemokrata, zelenih, ljevičara i liberala.

Prodane duše i plaćenici duboke države, to posebno vrijedi za većinu zastupnika Merkeličnog CDU-a, francuskih Republikanaca (stranke Sarkozyija), britanskih Konzervativaca (stranke Therese May), nizozemskog CDA, austrijskog VP-a, belgijskih i luksemburških "demokršćana" i također "konzervativanih" zastupnika stranaka iz skandinavskih država. Veliki broj svih njih, u svojim državama, glasaju za gay brak, ili za pobačaj, ili za eutanaziju, kao u Belgiji. I predsjednik Europske komisije Juncker je također "demokršćanin". Da pobljuješ.

Situacija nije puno bolja niti u narodnim i demokršćanskm stranakama katoličkih država, Italije i Španjolske, koje su nekada bile utvrde konzervatizma. Naprimjer; u regionalnim parlamentu regije Madrid, koja obuhvaća glavni grad Španjolske i okolinu, prije dvije godine donesen je zakon, sa kojim se faktički uvodi rodna ideologija, sa kojim je dopušteno da žensko ne mora biti žensko, a muško ne mora biti muško, već da se može izabrati spol. Zakon je predložila baš jedna zastupnica iz španjolske "konzrervativne", narodne stranke (PP) i nijedan zastupnik PP-a u tom parlamentu nije glasao protiv.

Zastupnici austrijske narodne srtanke ÖVP u europarlamentu, također su glasali protiv Mađarske, iako se ova stranka u zadnje vrijeme pretvarala da podržava Mađarsku u pitanjima migracije. Iz ÖVP-a su izjavili da su za "Junckerovu Europu", a ne za Orbanovu. Ne treba se zavaravati. ÖVP je dugo godina bio u zajedničkoj vladajućoj koaliciji sa austrijskim Socijaldemokartima (SPÖ). I to zato, da se spriječi da desna i euroskeptična Slobodarska stranka FPÖ napravi vladu. Ipak, nakon izbora 2017., ÖVP sa svojim mladim čelnikom Sebastianom Kurzom odjednim mijenja ploču i pristaje na vladajuću koaliciju sa FPÖ-m, a upadljivo je bilo da iz Bruxellesa uopće nisu kritizirali to.

Kurz je napravio zaokret već godinu dana ranije. U početku takozvane izbjegličke krize krajem 2015., tada još na dužnosti ministra vanjskih poslova u vladi SPÖ-ÖVP, Kurz je u potpunosti podržavao Merkeličniu politiku otvaranja granica, a i austrijska vlada SPÖ-a i ÖVP-a je također velikodušno puštala migrante da dolaze u Austriju. Nekoliko mjeseci kasnije, u proljeće 2016. Kurz pravi zaokret, mijenja stav i odjednom postaje protivnik Merkeličine politike i zalaže se za zaustavaljanje migracijsklog vala, zatvaranje "balkanske rute" i kontrolu granica.

Kurz je član već spomenute elitne globalističke organizacije "Europsko vijeće za vanjske odnose" (ECFR). Naravno ne slučajno, ta se organizacija naziva isto kao i Rockefellerovo Vijeće za vanjske odnose" (CFR); samo sa dodatkom "europsko". Sjedište ECFR-a je u Bruxellesu a sufinancira ga George Soros, koji je ujedno i član glavnog odbora ECFR-a, a član je i glavnog odbora CFR-a u New Yorku.

Predsjednik ECFR-a je nama dobro poznati mutikaša i Bilderbergovac Carl Bildt, a članovi su između ostalih i Donald Tusk (predsjednik Europskog vijeća), Joschka Fischer , židovski bankar i bivši predjednik MMF-a Domique Strauss-Kahn, čelnik njemačkih Zelenih, podrijetlom turski Kurd, Cem Özdemir i mnoga druga poznata imena iz europske globalističke elite, koja na sve načine podržavaju i promiču masovnu migraciju. Na to su upozorili i mnogi njemački i austrijski neovisni mediji i portali, još prije godinu dana, kada je tek sastavljane nova austrijska vlada ÖVP-a i FPÖ-a.

https://www.unzensuriert.at/content/0024903-Mitgliedschaft-im-elitaeren-Klub-ECFR-Ist-Sebastian-Kurz-von-Soros-finanziert

https://www.compact-online.de/kurz-und-gut-umfrage/

Svi ti neovisni mediji inače podržavaju zaokret Sebastiana Kurza i promjenu austrijske politike prema migraciji, ali ipak sumnjaju u iskrenost i stvarne namjere kancelara Kurza. Kako dakle vjerovati tom Kurzu, koji sjedi u toj Sorosevoj organizaciji zajedno sa fanatičnim zagovornicima migracije? Je li on doista iskreno napravio zaokret i promjenio politku ili je samo onaj koji igra ulogu koja mu je namjenjena? Jer, 2016, godinu dana uoči tih austrijskh izbora, baš zbog nekontrolirane masovne migracije, ÖVP-u i SPÖ totalno opala podrška i prijetilo je da FPÖ postane najjača stranka.

Ali nakon što je Kurz preko noći promjeniio politku i postao protivnik migracije, ÖVP-u raste podrška i na izborima postaje najjača stranka. Pravi vladajuću koaliciju sa FPÖ-om, kojega su svi austrijski mainstream mediji dotada demonizirali kao desno-ekstremnu ili čak nacističku stranku. Austrijski neovisni mediji ocjenuli su da je namjera elite, možda ta, vezivanjem, FPÖ-a u austrijsku vladu sa režimskim OVP-om, na taj način FPO bolje kontrolirati i smekšati. Upadljivo je bilo, da je, odmah nakon sastavljanja nove vlade, novi kancelar Kurz objavio da je glavni zadatak nove vlade, borba protiv antisemitizma.

Prije nekoliko mjeseci, Kurz je bio u posjeti Izraelu, gdje je oduševljeno dočekan. Izraelski premjer Netanjahu nazvao ga je "istinskim, prijateljem Izraela", a Kurz je održao govor pred članovima "Američkog židovskog vijeća" (AJC), inače cionističke organizacije, usko povezane sa ciožidovksim globalističkim organizacijama, kojima upravlja Rockefeller. AJC ima podružnice i u Njemačkoj i u Austriji. U tom govoru, Kurz je izjavio, da i on, kao i njemačka kancelarka Merkel, koja podršku državi Izrael smatra temeljom državne politike (Njemačke), tako i on podršku državi Izrael, smatra temeljom državne politike Austrije. Podrška sigurnosti državi Izrael je za nas "moralna dužnost", rekao je Kurz.

https://diepresse.com/home/ausland/aussenpolitik/5445065/Kurz-der-neue-wahre-Freund-Israels

Hrvatski propagandni mainstream mediji, koji su udarali po zastupnicima HDZ-a iz europarlamenta, naglasili su da je i njemački zastupnik bavarskog CSU-a, i predsjednik bloka stranaka EPP, Manfred Weber također kritizirao Orbana i Mađarsku. I kao jedni zastupnik CSU-a u europarlamentu glasao je za tu rezoluciju protiv Mađarske. Ali ništa to nije slučajno. Jer Weber je najizgledniji kandidat za novog predsjednika EK, u svibnju naredne godine, kada Junckeru istekne mandat. Weber je inače prijatelj i podržavatelj Plenkovića i prije 2 godine, nakon što je propala kratkotrajna vlada Oreškovića i uklonjen Karamarko, Weber je izrazio zadovoljstvo što je pobjedio europejac Plenković i što Hrvatska nije skrenula s "pravog puta".

Weber je promicatelj migracije. On je prošle godine predložio "sveobuhvatni program, za preseljenje izbjeglica". On je koristio upravo ovaj izraz "resettlement" (preseljenje ili prenaseljavanje) koji koristi i ciožidosvki UN, u svojim dokumentima o migraciji. 

Da slika o Weberu bude potpuna, treba još spomenuti i ova dva podatka: on je član organizacije "Unija za Europu", te član "Centralnog komiteta njemačkih katolika". I to dovoljno govori o njemu, da je u stvari lažni konzervativac i lažni desničar, odnosno nije ni jedno, ni drugo. Jer "Unija za Europu" (Europa-Union) je njemačka organizacija, "federalista", i sastavni dio je spomenute krovne organizacije federalista: "Unija europskih federalista" (UEF)., koji je osnovao Altiero Spinelli.

"Centralni komitet njemačkih katolika" (njemačka kratica: ZDK) je laička katolička organizacija, ali većinom onih "progresivnih" liberalnih katolika, od kojih su mnogi za pobačaj, gej brak i slično. ZDK također podržava masovnu migraciju i kritizira sve protivnike Merkeličine politike. Predsjednik ZDK-a, nedavno je napao stranku AFD, upororedio je čak sa nacistima iz 30-ih godina i pozvao katolike da ne glasaju za AFD. ZDK je usko povezan sa vrhovima Katoličke Crkve u Njemačkoj, i sa homofilnim kardinalom Marxom, predsjednikom Njemačke biskupske konferencije, Bergoglijevim miljenikom i podržateljom Merkelice. Weber je neadvno izjavio da Europi iznutra prijete populisti koji žele uništiti ideju solidarnosti i oživjeti nacionalizam, a zauzima za obaveznu europsku kvotu i solidarnost u raspodjeli migranata.

Jer, samo cioždovski slugani mogu biti izabrani za predsjednika Europske komisije!

Vincent.V

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.com

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/istinomprotivlazi1/

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. 'Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice'

 

 

Last modified on Monday, 15 October 2018 18:39
(3 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: