person_outline
search
hrendeitpt
Kolinda, jedini posao naših vojnika u Afganistanu je osiguranje nesmetanog protoka heroina!
Headline:The main job of croatiaan soldiers in Afgnistan is to secure uninterrupted flow of heroin!
  • Posted
  • Read 57622 times

Kolinda, jedini posao naših vojnika u Afganistanu je osiguranje nesmetanog protoka heroina!

Gospođo Kolinda, jer Vi niste naša predsjednica, ne brani se Hrvatska u Afganistanu, Somaliji, Pakistanu, Kosovu.... Ona se uvijek branila na svojim granicama

U hrvatskom saboru prije otprilike godinu dana izglasano je u daljnje sudjelovanje pripadnika Oružanih snaga u ''mirovnim misijama'' NATO-a i UN-a.

Tada je državni tajnik Ministarstva obrane Tomislav Ivić, u ime predlagatelja, obrazložio odluku o slanju dodatnih vojnika u šest mirovnih misija, u kojima Hrvatska sudjeluje već više godina. Radi se o operacijama pod patronatom NATO saveza u Afganistanu i na Kosovu, tri UN-ove operacije – u Indiji i Pakistanu, Zapadnoj Sahari te Libanonu, kao i jednoj misiji pod patronatom EU-a: “Atalanta” u Somaliji.

Joško Klisović je u ime Kluba zastupnika SDP-a kazao kako će njegov klub podržati sve predložene zaključke o slanju dodatnih vojnika u mirovne misije. “Moramo pomoći, kao što smo i mi tražili pažnju međunarodne zajednice 1991. godine. Izvore nestabilnosti treba gasiti tamo gdje se oni u svijetu pojave, rekao je.”

Branimir Bunjac iz Živog zida kazao je kako oni neće podržati nastavak akcije u Afganistanu, “jer to nije mirovna akcija nego vojna akcija, ratno stanje, kojemu se više ne zna ni konca ni kraja”. Ta je akcija, kazao je, pod pokroviteljstvom NATO saveza, a ne UN-a. Rat u Afganistanu traje već 16. godinu za redom i samo se rasplamsava. Istaknuo je kako je u pozadini svega stoji NATO, kao i da Afganistanski narod strašno pati, ubijeno je nebrojen broj ljudi, ogroman je broj raseljenih. “Dok hrvatski policajci rade za manje od 4000 kuna, mi dajemo plaće afganistanskim policajcima, jer i to plaćaju hrvatski porezni obveznici”, ustvrdio je Bunjac.

Naravno, odmah je reagirala je i dežurna desna HDZ-ova opcija za posebne namjene, šef lažnih hrvatskih branitelja, Josip Đakić koji je poručio Bunjcu da je svojim izlaganjem stao na stranu talibana, jednako kao i što je njegov “kolega branio velikosrpske agresore”. A Tomislav Ivić dodatno je ''objasnio'' Bunjcu kako u Afganistanu nije riječ ni o kakvoj ratnoj operaciji već da hrvatski vojnici ondje djeluju savjetodavno i da nikada nisu sudjelovale u borbenim operacijama.

Kosovo - tajni NATO-ov narko projekt

Hrvatska javnost, a vjerojatno i Branimir Bunjac, ne znaju što je pozadina višegodišnjeg ''savjetodavnog'' rada naših vojnika u Afganistanu, Somaliji, Pakistanu, Kosovu….

Naime, glavni dio afganistanskog heroina (više od 70%) ide u Europu preko Kosova na kojem djeluje oko 15 krupnih narko-kartela. Oni osiguravaju tranzit u Europu kako afganistanskog, tako i latinoameričkog kokaina.

Poseban značaj u isporuci narkotika u Europu ima balkanska ruta iz Afganistana za koju je Kosovo ključni tranzitni čvor. Tu se odvija priprema za pretprodaju i pakiranje heroina za isporuku u europske zemlje.

Kilogram heroina košta 1000-2000 eura na granici Tadžikistana i Afganistana, na Kosovu 10.000 eura, a u zemljama Zapadne Europe je njegova cijena dostiže cijenu i do 150.000 eura. Kosovo je zapravo tajni NATO-ov narko projekt koji donosi zaradu od 3 milijarde dolara prihoda godišnje.

To je glavni razlog 17-godišnjeg NATO ''ratovanja'' u Afganistanu, a ''ratovati'' će se sve dok budu imali saveznike poput Hrvatske, državne tajnike poput Tomislava Ivića, ministre obrane poput Kotromanovića i Krstičevića, predjednike poput Mesića, Josipovića, Kolinde i dok u saboru budu sjedili raznorazni Klisovići, Đakići…odnosno dvije stranke, HDZ i SDP koji nas već 28 godina pljačkaju i uništavaju. Naravno da ''nbaši'' predsjednici i ministri imaju svoj zub od 'savjetodavnog' rada naših vojnika u Afaganistanu.

Dakle, jedini 'savjetodavni' posao naših vojnika, je zapravo osigurati nesmetani protok heroina uhodanim rutama iz Afganistana.

Gospođo Kolinda, jer Vi niste naša predsjednica, ne brani se Hrvatska u Afganistanu, Somaliji, Pakistanu, Kosovu.... Ona s uvijek branila na svojim granicama

Čitajte i dijelite naše objave jer su istina i vjera oružje protiv zajedničkog neprijatelja – političara – cionista koji otvoreno rade protiv, kako hrvatskog, tako i protiv interesa ostalih naroda u regiji! Naš link: http://istinomprotivlazi.com

Komentirajte na našoj facebook stranici https://www.facebook.com/negovorumrznjeistinomprotivlazi/?ref=page_internal

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. 'Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice'
Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)

 

 

(41 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: