person_outline
search
hrendeitpt
Zdravko Mamić, kolateralna žrtva ili dogovoreni scenarij za naivni hrvatski puk?
položaj prstiju- Prepoznatljivi sotonski znak
  • Posted
  • Read 1681 times

Zdravko Mamić, kolateralna žrtva ili dogovoreni scenarij za naivni hrvatski puk?

Zdravko Mamić, presuda sotonskog osječkog suda (666), uhićenje, prozivanje, ekspresni intervju sa novinarom sotonske NOVE TV ... smrdi na dogovoreni scenarij za naivni hrvatski narod?

''Prebacili ročište: Mamić bi ovu noć trebao provesti u pritvoru Sud BiH, prema proceduri, utvrdit će posjeduje li Mamić državljanstvo BiH te će se on izjasniti protivi li se izručenju Hrvatskoj. Zbog manjka vremena sve je odgođeno za petak. 

Pripadnici državne policijske agencije za istrage i zaštitu BiH (SIPA) ''uhitili'' su u četvrtak u Međugorju savjetnika GNK Dinama Zdravka Mamića po međunarodnoj tjeralici koju su za njim raspisale vlasti Republike Hrvatske te su ga odveli u Sud BiH gdje će se on izjasniti o tome želi li biti izručen Hrvatskoj.

Kako su za Hinu potvrdili izvori iz državnog pravosuđa i policije, Mamića su oko 19.30 sati dovezli pripadnici Državne agencije za istrage i zaštitu (SIPA) u Sud BiH'', javlja režimska HINA,  a piše režimski 24 sata.

Pročitajte više na: https://www.24sata.hr/news/prebacili-rociste-mamic-bi-ovu-noc-trebao-provesti-u-pritvoru-578156

IPL: Je li sve ovo dio dogovorenog scenarija duboke države koja upravlja Hrvatskom i Zdravka Mamića? 

Čitajte i dijelite naše objave jer su istina i vjera oružje protiv zajedničkog neprijatelja – političara – cionista koji otvoreno rade protiv, kako hrvatskog, tako i protiv interesa ostalih naroda u regiji! Naš link: http://istinomprotivlazi.com

Komentirajte na našoj facebook stranici https://www.facebook.com/negovorumrznjeistinomprotivlazi/?ref=page_internal

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. 'Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice'

 

 

(8 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: