person_outline
search
hrendeitpt
'Ubojstva goyima (nežidova) su sasvim opravdana', tvrdi izraelski rabin autor najčitanije knjige u kojoj piše da je u redu ubijati i nežidovsku djecu!
Knjiga rabina koji tvrdi da je u redu ubijati nežidovske djecu postala hit
  • Posted
  • Read 24379 times

'Ubojstva goyima (nežidova) su sasvim opravdana', tvrdi izraelski rabin autor najčitanije knjige u kojoj piše da je u redu ubijati i nežidovsku djecu!

'Ako oni (Palestinci) ne stanu nakon što mi ubijemo 100 njihovih ljudi, tada moramo ubiti 1.000. Ako oni ne stanu nakon što mi ubijemo 1.000 tada moramo ubiti 10.000., pa čak i milijun Palestinaca. Koliko god ih treba ubiti, da bismo ih zaustavili.''

Svakoga dana nalazimo na sve više dokaza o ponerizaciji društva (utjecaju psihopata na društvo), iako medijski oligopol koji kontrolira 95% medijskog prostora i te kako pazi da nam se ne serviraju negativne vijesti iz države Izrael, osim ako su za takvo što krivi Palestinci.

Na svjetlo dana izašla je i knjiga 'Kraljevska Tora' koju je napisao rabin Yitzhak Shapira. Njegova knjiga vrvi opravdavanjima ubojstava 'goyima' nežidova. On piše kako takvo što uopće nije kažnjivo jer stari rabinski izvori i Tora koju je napisao sam bog Židova objašnjavaju kako se Židovi trebaju braniti te trebaju uništiti sve one koji nisu njihove vjere, čak i djecu jer takva djeca uopće nisu nevina, nisu Židovi i ne priznaju židovske zakone i vjeru. Knjiga je nedugo nakon publikacije postala hit i najčitanija knjiga u državi Izrael. Između ostalog Shapira je napisao u svojoj knjizi:

''Ako ubijemo goyima (nevjernika) koji je griješio ili koji je prekršio bilo koju od sedam Noinih zapovijedi, a nama je stalo do božjih zapovijedi – tu nema ništa loše s ubojstvom''.

Nakon što su se neke organizacije za obranu ljudskih sloboda i civilnog prava pobunile protiv Shapirinog pisanja on je izjavio: 'Ubojstva goyima su sasvim opravdana od strane Tore i Talmuda.' (op.a. od Talmuda da, ali od Tore zasigurno ne). Nedugo nakon objave ove knjige u Jeruzalemu su se skupili svi najvažniji izraelski rabini kako bi ga obranili smatrajući da je Shapirova knjiga odraz pravednosti iz Tore, te da bi Izraelci trebali pratiti ono što im Tora govori.

Iako su se protiv Shapira podigle liberalne osobe u Izraelu, činjenica je kako mnogi rabini dijele njegova stanovišta. Branili su ga i rabini poput Yitzhak Ginsburga i Ya’akov Yosefa, a branio ga je i glavni izraelski rabin Mordecahi Elyahu koji je apelirao na izraelske vojnike nakon ofanzive u Gazi da ne oklijevaju u ubijanju neprijateljske djece ako će to spasiti same vojnike. Rekao je:

''Ako oni (Palestinci) ne stanu nakon što mi ubijemo 100 njihovih ljudi, tada moramo ubiti 1.000. Ako oni ne stanu nakon što mi ubijemo 1.000 tada moramo ubiti 10.000., pa čak i milijun Palestinaca. Koliko god ih treba ubiti, da bismo ih zaustavili.''

Stoga uopće ne čudi da je 2006. Rabinski savjet židovskih naselja na Zapadnoj obali tražio od izraelske vojske: 'Ignoriranje kršćanskog morala krivice od ubijanja neprijatelja, te da unište neprijatelje u sjevernom Libanonu i Gazi'. Ne tako davne 2011. Shapira je izjavio medijima kako se uopće ne kaje za pisanje takve knjige jer je ona 'bila prijeko potrebna':

''Ne kajem se što sam napisao ovu knjigu, ne kajem se što je kreirao svemogući Bog i ne kajem se što je ona objavljena. Vjerujem da je upravo zbog toga ona tako široko prihvaćena i da je zbog toga dobila tako veliku publiku''. 

Treba li bilo što dodati?

'Ovo je još jedan dokaz da je cionistički Izrael glavni izvor zla i sa Amerikom (Deep State) prijetnja susjedima i cijelom svijetu. To vidimo i ovih dana nakon hladnokrvnih likvidacija palestinskih protestanata u kojima su ubili: 61 osobu, a ranili 2771 osobu, od toga 203 djece, 78 žena i 12 novinara. Nažalost ''naši'' multi-kulti klimavci, sa zanimanjem političari, tzv. hrvatski predsjednici ili premijeri, odlaze u isti taj Izrael klanjati se ocu cionizma, Theodoru Herzlu.

Izvor: Ljubica Šaran / Matrix World

Čitajte nas i komentirajte na našoj Facebook stranici
https://www.facebook.com/negovorumrznjeistinomprotivlazi/?ref=page_internal

(13 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: